Pillants bele az orosz gasztronómiába: orosz főzőkurzus autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében

//Pillants bele az orosz gasztronómiába: orosz főzőkurzus autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében
Akció!

Pillants bele az orosz gasztronómiába: orosz főzőkurzus autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében

11 980 Ft

Jó, ha tudod
  • A főzőkurzuson a következő fogásokat sajátítjátok el: házi fekete kenyér, kvász, egészséges vaj és majonéz, orosz céklás borscs leves, klasszikus nyers fokhagymás cékla saláta, hering saláta cékla bundában, főtt Sirniki
  • Minden egészségesen, tartósítószer, színezék, cukormentesen kerül elkészítésre
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, utalványod átválthatod bármelyik másik tematikára.
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges.

Az orosz nemzeti konyha sokféleképpen használja a hatalmas földek, gazdag erdők, bőséges tavak és folyók kínálatát. Az elterjedt alapanyagok között széles körben megtalálhatóak a jótékony hatású és tápláló gyökerek, teljes kiőrlésű gabonák, halak, gombák és bogyós gyümölcsök.

A nálunk leginkább savanyúságként ismert és elkészített cékla például több hagyományos orosz étel fontos alapeleme, melyből kis kreativitással ízletes és egészséges levesek, saláták, köretek és desszertek készülnek. A hal az előételeknél (avagy zakuszkáknál) jut fontos szerephez, de készülhet belőle saláta, főétel vagy gazdag egytálleves egyaránt. A gabonafélékből tápláló reggeli, fekete kenyér, kvász vagy pirog készül.

A világszerte híres orosz gasztronómia az EASE Therapy jóvoltából immáron a Te konyhádban is mindennapi vendég lehet. Méltán, mert az orosz ételek egészséges alapanyagokra épülnek, egyesítve a szláv, európai és közép-ázsiai kulináris hagyományok legjavát.

A kurzus elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon – hiszen az egyestés kurzuson minden egészségesen, tartósítószer-, színezék- és cukormentesen kerül elkészítésre.

A főzőkurzuson a következő fogásokat sajátíthatod el:

  • Házi fekete kenyér
  • Kvász
  • Egészséges vaj és majonéz
  • Orosz céklás borscs leves
  • Klasszikus nyers fokhagymás céklasaláta
  • Heringsaláta céklabundában
  • Főtt Sirniki

Az este folyamán házi készítésű kvászt fogyaszthatsz, autentikus vodka és hangzatos tósztok kíséretében – az érkezés, a barátság, a szerelem és a szeretetteljes búcsú jegyében.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download