Mediterrán életérzés: Dolce Vita olasz főzőkurzus

//Mediterrán életérzés: Dolce Vita olasz főzőkurzus
Akció!

Mediterrán életérzés: Dolce Vita olasz főzőkurzus

10 590 Ft

Jó, ha tudod

  • A kurzus menüje: olasz paradicsomleves friss bazsalikommal, parmezánnal, házi besamel mártás, bolognai ragu, lasagne tészta, pizza margarita, tiramisu
  • Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétfőtől vasárnapig, 11, 16 és 18 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témára
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az utalvány 1 fő részére szól.

Az EASE Therapy Olasz Főzőkurzusa rád vár, ha szeretnéd megismerni az igazi mediterrán ízeket és közben megtanulni, hogyan készítsd el ezeket a hétköznapokban is! A ráadás pedig, hogy mindezt minőségi, egészséges alapanyagokból készítheted el és a végén el is fogyaszthatod természetesen! A levestől a főételen át egészen a desszertig, az olasz konyha legizgalmasabb ízeivel találkozhatsz!

A főzőkurzust az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk a mediterrán ételek szerelmeseinek.

Az EASE Therapy Olasz kurzus menüje:

  • Olasz paradicsomleves friss bazsalikommal, parmezánnal
  • Házi besamel mártás
  • Bolognai Ragu
  • Lasagne tészta
  • Pizza margarita
  • Tiramisu

 

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőkurzusaiba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

Nálunk minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen készül el.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Olasz kurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat! Kurzusunk Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is, de szeretnéd élvezni a mennyei mediterrán ízeket!

Utalványunk értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel, ital fogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download