Tanuld meg az egészséges burger titkát: hamburgerkészítő főzőklub

//Tanuld meg az egészséges burger titkát: hamburgerkészítő főzőklub
Akció!

Tanuld meg az egészséges burger titkát: hamburgerkészítő főzőklub

11 590 Ft

Jó, ha tudod
  • Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt
  • Lesd el, hogyan találkozik az íz az egészséges alapanyagokkal
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témára
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az utalvány 1 fő részére szól.

Egészséges és finom. Ezt sokan megkérdőjelezik, különösen a hagyományos konyha képviselői közül, de az EASE Therapy most megmutatja Neked, hogy igenis létezik a két dolog együtt. Főzőiskolánkban most megtanulhatod ehhez a konyhai trükköket! Egészséges életmód, egészséges ételmód.

Már a csapból is az egészséges életmód folyik, ami nyilván nem véletlen, hiszen bizonyítottan sokat számít az egészségünk szempontjából, ha odafigyelünk arra, hogy mit és hogyan eszünk. Arról nem beszélve, hogy nem csak az egészségünkért teszünk sokat, ha odafigyelünk, de még jobban is érezzük magunkat a bőrünkben.

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni szeretnének megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőkurzusainkra olyanokat várunk, akik érdeklődnek az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Hogy – egy gasztro kifejezéssel éljünk – rögtön bele is csaphattok a lecsóba, a kurzusunk mindenre elszánt séfjei az egészségtelen ételek között előkelő helyen szereplő hamburgerekről fogják bebizonyítani, hogy igenis elkészíthető egészségesen ehető formában. Ráadásul egyből kétféle burger receptet is tanulhatsz.

A Balkán Burgert déli szomszédjaink finomságai ihlették. Különlegessége a paprikából, padlizsánból és fokhagymából készült ajvár, mely rögtön meg is adja az egész étel pikantériáját. Van benne az ajváron kívül rukkola, paradicsom, marhahús pogácsa, feta sajt, pácolt lilahagyma és sült répa. Egy igazi ízbomba!

A British Burgert az európai szigetország ihlette. Felhasználjuk az angolok által magasztalt bacont és cheddar sajtot, de hogy pontosan mit is tanultok meg, azt úgyis csak a helyszínen fogod átélni.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download