Desszertek a mennyországból: macaron készítő kurzus

//Desszertek a mennyországból: macaron készítő kurzus
Akció!

Desszertek a mennyországból: macaron készítő kurzus

10 590 Ft

Jó, ha tudod

  • Az ételek organikus alapanyagokból készülnek, a kurzusok hétfőtől vasárnapig, 11, 16 és 18 órai kezdettel várnak
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható bármelyik témánkra
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az utalvány 1 fő részére szól.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Macaron Kurzus Rád vár, ha szeretnél lelkiismeretfurdalás nélkül mennyei desszerteket fogyasztani!

Az EASE Therapy Macaron büntetlenül Kurzusát azoknak találták ki, akik azt sem tudják, mi fán terem a fakanál, de brillírozni szeretnének barátaik, családjuk és persze maguk előtt.

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download