Indiai kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

//Indiai kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

Indiai kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

23 180 Ft

Tudnivalók

  • Az EASE Therapy főzőkurzusán megismerkedhetsz a sárgaborsóból vagy vöröslencséből készített indiai alapétellel, a dahllal, a laktató és finoman fűszerezett, zöldséges sabjival, valamint a csatnival és kardamomos rizs pudinggal
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány felhasználható bármelyik témánkon
Kategória:

Product Description

Tarka fűszerek, egzotikus illatok

Ismeretlen fűszerek találkozása: az indiai gasztronómiában minden egyes falat igazi meglepetés, ami egy ismeretlen táj ezer arcának egyikét mutatja meg. Az indiai konyhák szerencsére ma már itthon is elérhetőek, de akár a te konyhád is indiai étteremmé változhat, ahol magabiztos kézzel készíted az olyan fogásokat, amelyeknek eddig talán a nevét sem tudtad kimondani.

Ha ismerős a helyzet, amikor a konyhában állva gondolkodsz, hogy mi legyen vacsorára, aztán ötlet hiányában a héten harmadszor is tejfölös tésztát csinálsz, akkor ezzel a kurzussal felpezsdítheted az ihletedet. Mivel az indiai lakosság jó része vegetáriánus, az indiai konyhának csak a húsmentes ételei is olyan változatosságot mutatnak, mint talán egyetlen másik nemzet esetében sem.

Kurzusunkon megismerkedhetsz a sárgaborsóból vagy vöröslencséből készített indiai alapétellel, a dahllal, a laktató és finoman fűszerezett, zöldséges sabjival, valamint a csatnival, amit meg sem kísérlünk a lekvárhoz vagy savanyúsághoz hasonlítani, egyszerre mindkettő és mégis egyik sem, igazi indiai különlegesség.

A főzőkurzuson desszertnek kardamonos puding készül, és végre az is kiderül, mi az igazság a curry háza táján.

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 16 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download