Kenyér kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

//Kenyér kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

Kenyér kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

23 180 Ft

Tudnivalók

  • Az ételek organikus alapanyagokból készülnek, a kurzusok hétfőtől-vasárnapig, 11, 16, és 18 órai kezdettel várnak
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható bármelyik témánkra.
Kategória:

Product Description

Házi sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt 

Gondoltál már arra, hogy otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját kézműves reggelidet? Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered illata.

A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgia idézés, hanem mert – kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat – te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket a saját ízlésedhez mérve.

Dagasztás és kovászkészítés ide vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat. Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét.

Gyere el kiscsoportos főzőkurzusunkra és nyerj betekintést az egészséges alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek fortélyaiba. Segítséget kapsz abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni.

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.

Kiscsoportos főzőkurzusaink Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

Az EASE Therapy kenyerek és barátai kurzusa az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak!

És végül, de nem utolsósorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt menüjéből:

  • Házi natúr vaj
  • Házi joghurt
  • Házi sajt
  • Ropogós házi olívás bagett
  • Rozs cipó
  • Hagymás buci
  • Kovász

Te kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 16 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download