Készíts egészséges reggelit: házi sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt készítő kézműves kurzus

//Készíts egészséges reggelit: házi sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt készítő kézműves kurzus
Akció!

Készíts egészséges reggelit: házi sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt készítő kézműves kurzus

10 590 Ft

Jó, ha tudod

  • Az ételek organikus alapanyagokból készülnek, a kurzusok hétfőtől-vasárnapig, 11, 16, és 18 órai kezdettel várnak
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható bármelyik témánkra.
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az utalvány 1 fő részére szól.

Gondoltál már arra, hogy otthon, egészséges alapanyagokból készítsd el saját kézműves reggelidet? Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor segítünk elindulni az úton, hogy konyhádat némi kitartás és egy kis kreativitás után elárassza a frissen sült kenyered illata.

A kézműves ételek és italok mellett az otthoni kenyérsütés is kezd újra divatba jönni. Nem csak azért, mert jó móka és nosztalgia idézés, hanem mert – kihagyva a felesleges és egészségtelen adalékanyagokat – te állíthatod össze az alapanyagokat és összetevőket a saját ízlésedhez mérve.

Dagasztás és kovászkészítés ide vagy oda, a kenyérsütés maga nem feltétlenül időigényes folyamat. Valójában az előbb említett két dolog az, ami munkával jár – a bekevert tészta ezután magától megkel, a sütő pedig elvégzi helyettünk a további folyamatok oroszlánrészét.

Gyere el kiscsoportos főzőkurzusunkra és nyerj betekintést az egészséges alapanyagokból készült házi kenyér, házi kovász és házi vaj elkészítéseinek fortélyaiba. Segítséget kapsz abban, hogy egészséged érdekében minden nap ízletes és káros anyagoktól mentes ételeket tudj elkészíteni.

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.

Kiscsoportos főzőkurzusaink Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

Az EASE Therapy kenyerek és barátai kurzusa az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk cukorbetegeknek, életmódváltóknak!

És végül, de nem utolsósorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt menüjéből:

  • Házi natúr vaj
  • Házi joghurt
  • Házi sajt
  • Ropogós házi olívás bagett
  • Rozs cipó
  • Hagymás buci
  • Kovász

Te kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download