Paleo/vegán/alapozó kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

//Paleo/vegán/alapozó kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

Paleo/vegán/alapozó kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

23 180 Ft

Tudnivalók

  • A menü: házi vaj, ropogós házi bagett, eper krémleves, aszalt szilvával töltött bacon-be göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával, mandulalisztes csoki torta, almás-banán fagylalt
  • Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott egészségtelen életmódjukon.
  • Kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!
  • Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 16 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban
Kategória:

Product Description

Kis odafigyeléssel mégis hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az Íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat!

Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó kurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzusa neked szól, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni: „Mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom, próbálok időt szakítani a testemre, mert az ENYÉM!”

Egy kis ízelítő – az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó kurzusának menüjéből:

  • Házi vaj
  • Ropogós házi Bagett
  • Eper krémleves
  • Aszalt szilvával töltött bacon-be göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával
  • Mandulalisztes csoki torta
  • Almás-banán fagylalt

Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzusát az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download