EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzus

//EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzus
Akció!

EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzus

10 590 Ft

Jó, ha tudod

  • Az ételek organikus alapanyagokból készülnek, a kurzusok hétfőtől vasárnapig, 11, 16 és 18 órai kezdettel várnak
  • A menü: házi vaj, ropogós házi bagett, eper krémleves, aszalt szilvával töltött bacon-be göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával, mandulalisztes csoki torta, almás-banán fagylalt
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható bármelyik témánkra
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az utalvány 1 fő részére szól.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az Íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat!

Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó kurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzusa neked szól, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni: „Mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom, próbálok időt szakítani a testemre, mert az ENYÉM!” Kis odafigyeléssel mégis hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott egészségtelen életmódjukon.

Kiscsoportos főzőkurzusainkon Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

Az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó főzőkurzusát az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy paleo/vegán/alapozó kurzusának menüjéből:

  • Házi vaj
  • Ropogós házi Bagett
  • Eper krémleves
  • Aszalt szilvával töltött bacon-be göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával
  • Mandulalisztes csoki torta
  • Almás-banán fagylalt

Kezedben a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőkurzusok segítségével!

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download