EASE Therapy paleo, vegán alapozó főzőklub: organikus, egészséges alapanyagokkal és módszerekkel készített finomságok

//EASE Therapy paleo, vegán alapozó főzőklub: organikus, egészséges alapanyagokkal és módszerekkel készített finomságok
Akció!

EASE Therapy paleo, vegán alapozó főzőklub: organikus, egészséges alapanyagokkal és módszerekkel készített finomságok

16 000 Ft 9 780 Ft

Jó, ha tudod
 • Az ételek organikus alapanyagokból készülnek, a klubok hétfőtől szombatig, 11:00 és 18:00 órai kezdettel várnak
 • A menü: házi vaj, ropogós házi bagett, eper krémleves, aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával, mandulalisztes csokitorta, almás-banán fagylalt
 • A helyszínen a bónusszal 20% kedvezménnyel vásárolhatsz, bio, organikus, prémium szicíliai deli termékeket
 • Ha mégsem a kurzust vennéd igénybe, a bónusz értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.
Kategória:

Product Description

Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Az utalvány 1 fő részére szól. utalványodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az Íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat!

 

Az Ease Therapy Főzőklubban most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

 

 

Az Ease Therapy alapozó főzőklubja neked szól, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is! Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni: „Mától minden pillanatban figyelek az egészségemre; arra, hogy mit, mikor és mennyit eszem és iszom, próbálok időt szakítani a testemre, mert az ENYÉM!” Kis odafigyeléssel mégis hatalmas lépést tehetsz az egészséges étrended kialakításában!

 

 

Az Ease Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott egészségtelen életmódjukon.

 

 

Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen – cukor- és glutén mentesen – kerül elkészítésre, az egyestés kurzus különlegessége:

 

 • megfőztök mindent, amire másnap ebéd gyanánt szükséged lehet
 • ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket is megkóstoljátok

 

Az Ease Therapy alapozó főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

 

 

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az Ease Therapy alapozó Főzőklub menüje:

 

 • Házi vaj
 • Ropogós házi Bagett
 • Eper krémleves
 • Aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával
 • Mandulalisztes csokitorta
 • Almás-banán fagylalt

 

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az Ease Therapy Főzőklubok segítségével!

 

Bónuszaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download