Olasz kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

//Olasz kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

Olasz kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

23 180 Ft

Tudnivalók

  • A kurzus menüje: olasz paradicsomleves friss bazsalikommal, parmezánnal, házi besamel mártás, bolognai ragu, lasagne tészta, pizza margarita, tiramisu
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témára
Kategória:

Product Description

Mediterrán életérzés, Dolce Vita

Az EASE Therapy Olasz Főzőkurzusa rád vár, ha szeretnéd megismerni az igazi mediterrán ízeket és közben megtanulni, hogyan készítsd el ezeket a hétköznapokban is! A ráadás pedig, hogy mindezt minőségi, egészséges alapanyagokból készítheted el és a végén el is fogyaszthatod természetesen! A levestől a főételen át egészen a desszertig, az olasz konyha legizgalmasabb ízeivel találkozhatsz!

A főzőkurzust az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk a mediterrán ételek szerelmeseinek.

Az EASE Therapy Olasz kurzus menüje:

  • Olasz paradicsomleves friss bazsalikommal, parmezánnal
  • Házi besamel mártás
  • Bolognai Ragu
  • Lasagne tészta
  • Pizza margarita
  • Tiramisu

 

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőkurzusaiba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

Nálunk minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen készül el.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Olasz kurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat! Kurzusunk Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is, de szeretnéd élvezni a mennyei mediterrán ízeket!

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 16 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download