Japán kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

//Japán kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

Japán kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

23 180 Ft

Tudnivalók
  • A kurzuson nem csak általánosságban tanulhatsz a japán konyháról és az etikettről, de egy négy fogásos menüt is elkészítetek
  • A 4 fogásos menü: Gyoza, Miso leves udon tésztával, Japán curry karaage, Mochi matcha porral
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más tematikára.
Kategória:

Product Description

Amikor a főzés már művészet: japán főzőkurzus 4 fogásos menüvel

Ha magad elé képzelsz egy japán fogást, kicsit olyan, mintha egy festményt képzelnél el. Nem is csoda, keleten, ahol mindennek tradíciója, rítusa van, az étkezés sem lehet más. A japán konyhával kapcsolatban már az evés hogyanját is tanulni kell, hát még azt, hogy egy-egy fogás hogyan készíthető el. De megéri, mert ezzel a tudással valódi műremekek kerülhetnek ki a konyhádból.

A japán gasztronómiát inkább konyhaművészetként említjük, mint általános gasztronómiaként.  De milyen is a japán konyha, és miként néznek ki az ételek?

Valóban fontos ez a kérdés, hiszen a japán gondolkodásmódban egyáltalán nem mindegy, hogy milyennek látják az ételeiket. Ők tájképként tekintenek az ételeikre, amit a tányérra festenek, egy-egy részlet a legnagyobb pontossággal kerül oda. A harmónia, a nyugodtság és precízség köszön vissza főzésük és tálalásuk során.

A japán alap főzőkurzusunk azért is került bele az EASE Therapy palettájába hogy megmutassák, hogy nem csak nagyon finom, hanem nagyon egészséges is, ahogy a japánok étkeznek és hogy nem nagy ördöngösség otthon is elkészíteni ezeket az ételeket. A kurzuson használt alapanyagok pedig könnyen beszerezhetőek, hogy egyszerűbb legyen utána nektek.

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. 

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy Japán Est menüje:

  • Gyoza
  • Miso leves udon tésztával
  • Japán curry karaage
  • Mochi matcha porral

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 16 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra

 

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download