Macaron kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

//Macaron kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

Macaron kurzus – 22.000 Ft/fő helyett 23.180 Ft/2 fő áron első alkalommal

23 180 Ft

Tudnivalók

  • Az ételek organikus alapanyagokból készülnek, a kurzusok hétfőtől vasárnapig, 11, 16 és 18 órai kezdettel várnak
  • Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható bármelyik témánkra
Kategória:

Product Description

Desszertek a mennyországból

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.

Az EASE Therapy Macaron büntetlenül Kurzusát azoknak találták ki, akik azt sem tudják, mi fán terem a fakanál, de brillírozni szeretnének barátaik, családjuk és persze maguk előtt.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Macaron Kurzus Rád vár, ha szeretnél lelkiismeretfurdalás nélkül mennyei desszerteket fogyasztani!

Felhasználás, LEMONDÁS feltételei: 

Kedvezményes belépő vásárlása esetén 10 napon belüli foglalás lemondást nem tudunk fogadni, új időpont foglaláshoz a belépő teljes áráig különbözeti díjat számítunk fel.

Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu.

Utalványaik értéke felhasználható az ÍZBISZTRÓ termékeinek vásárlásánál, az ÍZBISZTRÓ-ban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Az ételek organikus és egészséges alapanyagokból készülnek, kurzusaink hétköznap 18 hétvégén, 11 és 16 órai kezdettel várnak kis létszámú csoportokban

Ha mégsem ezt a kurzust vennéd igénybe, az utalvány átváltható más témánkra

Bejelentkezés

Regisztráció | Elfelejtetted a jelszavad?
easetherapy.hu download