Az Ízbisztró kirakata

Ülj le minálunk!

Nincs időd, kedved, türelmed, hogy megfőzz magadnak egy egészséges menüt?Az EASE Therapy kiemelt tevékenysége az egészséges ételek készítése! Az I. kerület Batthyány u. 15-ben megnyílt bisztrónkban szeretettel várunk mindenkit, akit egy kicsit is érdekel az egészsége, és hiszi, hogy ennek egyik legfontosabb alapköve az egészséges táplálkozás. Nehéz azonban megfogalmazni, hogy mit is jelent ez pontosan. Egymást érik a sztárdiéták, hogy aztán egymásnak adják a kilincset azok is, akik kipróbálták, de csalódtak. Mindig lesznek rajongói, követői és ellenzői is ezeknek a téziseknek, és nincs olyan, amelyik mindenkinek egyformán beválna.

Mi itt az Ízbisztróban egy sajátos egyvelegét nyújtjuk azoknak az alapanyagoknak, illetve az ezekből készült ételeknek, melyekről mi magunk is hisszük, hogy hasznára válnak szervezetünknek.

Alapvető, hogy csak friss nyersanyagokból dolgozunk. Ételeinkben nem használunk semmilyen mesterséges adalékot, színezéket vagy ízfokozót. Tiltólistán van nálunk a cukor és a búzaliszt, mint ahogy nem fogsz találni nálunk burgonyát vagy rizst tartalmazó fogást sem. Ételeinket kíméletesen készítjük, amit csak lehet nyersen, vagy maximum 60-70 fokon készítünk el különleges konyhagépünk, a Thermomix segítségével. Magunk készítjük salátaönteteinket, fűszerkeverékeinket is. Legyél tehát akár vegetáriánus, akár paleós, vagy a minimális szénhidrátbevitel híve, nálunk biztosan találsz olyan ételt, mely a kedvedre való lesz! Aktuális étlapunkat itt találod.

Házhozszállítás

Az életmódváltás egyik komoly buktatója lehet, ha már megszületett az elhatározás, esetleg sikerült beilleszteni a napirendbe néhány alkalommal a mozgást is, mégis, ahogy telik-múlik az idő, a legnehezebb azt megoldani, hogy a magunk, és esetleg a családunk teljes étkezését új alapokra helyezzük. Ebben segít az EASE Therapy menüje.

Levesszük a válladról az összes terhet, amit egy egészséges menü összeállítása igényel: nem kell bajlódnod az egészséges alapanyagok beszerzésével, nem kell megtanulnod a különböző nyersanyagok kalória értékeit, nem kell neked elkészíteni, megfőzni, becsomagolni másnapra, kitalálni nap mint nap, hogy mitől lesz változatos, finom, és egyben egészséges az, amit eszel. Mindezt úgy, hogy összhangban legyen azzal, amit az életmódváltással el szeretnél érni.

Ízbisztró főzőklubok

Főzőklub

Kiscsoportos főzőklubjainkba azokat várjuk, akik érdeklődnek az egészséges ételek elkészítésének csínja-bínja iránt. Az egy estés kurzus különlegessége, hogy azon kívül, hogy mindent szuper egészségesen, cukor- és glutén mentesen készítünk, megfőzünk mindent, amire másnap étel gyanánt szükséged lehet: egy teljes menüt, ráadásként pedig még a kurzus végén helyben fogyasztandó vacsorát is!

Tovább az EASE Therapy Főzőklubokhoz

Jelentkezni pedig itt tudsz!