Friss tésztát készíteni az alapoktól különleges és kreatív munka, melynek fortélyait bárki könnyen elsajátíthatja, hiszen nem kell hozzá semmi több csak tojás, liszt, meg egy kis kézügyesség.

Tanuld meg a tradicionális olasz „pasta fresca” azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól, nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is.

 

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Pasta Esten most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

A kurzus elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Minden egészségesen, tartósítószer, színezék éss cukormentesen kerül elkészítésre!

 

A kézműves tészta kurzus menüje:

Friss házi tészták:

 

  • Diós gorgonzolával töltött tortellini
  • Ricottával töltött ravioli
  • Fetuccine/Tagliatelle tészták
  • Zöld lasagna spenóttal színezve
  • Cavatelli

Szószok:

 

  • Tradícionális paradicsomszósz
  • Pesto rosso
  • Alla norma padlizsános szósz
  • Tejszínes laskagombás szósz
  • All’olio
Megveszem akciósan


Klubjaink rendszeresen indulnak. 
Legközelebbi időpontjainkról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n

Belépő: 16.000 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket

1-et fizetsz, 2 jöhet
További információt kérek

RECEPTAJÁNLÓ


IMG_1152

Bacon-ös csirke aszalt szilvával, karamellizált hagymával, sütőtök pürével

Hozzávalók:

4 csirkemell
8 szem aszalt szilva
8 szelet bacon
800 g sütőtök
1000 g vöröshagyma
Olíva olaj
fokhagyma

 Elkészítés:

  1. A csirke mellekbe vágjunk zsebeket, töltsük meg 2 szem szilvával, göngyöljük be 2 szelet bacon-be.  Süssük sütőzacskóban 180 fokon, 45 percet.
  2. Pároljuk meg a meghámozott, kockázott sütőtököt. Botmixerrel pürésítsük. Adhatunk hozzá, sót borsot, kurkumát, curryt ízlés szerint, de magában is tökéletes.
  3. A hagymát karikázzuk fel, 50 g olajon serpenyőben pirítsuk, sűrű keverések mellett, míg karamell színű nem lesz. Sóval, borssal ízesítsük.