Bonjour petit cuisine!

A francia gasztronómia egy életérzés, szenvedélyesen főznek és fogyasztják is el ételeiket. Imádják a sok apró fogást és sokszínű ételeiket. Minden érzelem tükröződik ízvilágukban. Ebbe kínálunk kurzusunkon betekintést : )

EASE Therapy Francia Est

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.
Kiscsoportos főzőkurzusainkra Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen  kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:

  • megtanuljuk az eredeti hagymaleves csínját-bínját
  • megismerkedünk egy autentikus francia alap tészta recepttel, amit utána kedvedre variálhatsz otthon sós és édes ízvilágban
  • megpróbálunk választ keresni a “vajon a francia nők miért nem híznak el?” kérdésre
  • ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket is elfogyasztjuk

Az EASE Therapy Francia Főzőkurzusát az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a francia konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.

Végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő az EASE Therapy francia kurzusának repertoárjából: 

bagett, frissen köpült házi fokhagymás vajjal
francia hagymaleves, az eredeti Soupe a L’Oignon
quiche Lorraine
fordított paradicsomos pite
créme brulée

Kedvet kaptál? Jelentkezz japán kurzusunkra!

Kurzusaink várnak nagy szeretettel!
A legközelebbi időpontokról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n.

Belépő: 23.000 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe első-bálozó kedvezményünket!

párosan szép 24.180 Ft/2 fő áron első alkalommal
További információt kérek

RECEPTAJÁNLÓ

Creme brulée

Hozzávalók

600 ml tejszín
6 tojássárgája
60 g cukor

Elkészítés

  1. A vaníliát félbevágjuk, a belsejét a tejszínbe tesszük a cukor felével, majd nagyon alacsony felmelegítjük gyöngyözésig.
  2. A tojásokat a cukor felével elkeverjük, és apránként a tejszint hozzáadjuk.
  3. A sütőt előmelegítjük 160 fokra, a tejszínes keveréket, laposabb tűzálló tálkába öntjük. Egy tepsibe kevés vizet töltünk, bele állítjuk a tálkákat, majd 40 percen keresztül gőzöljük a krémet. Akkor kész, amikor a közepe is szilárd.
  4. Konyhai lángszóróval a tetejére szórt cukrot rákaramellizáljuk.