Pasta mia! Cucina Siciliana! Ezer ízű Szicília…

Mediterrán olíva, borkóstolóval összekötött főzőkurzus és vacsora program

Nem véletlen, hogy Szicília gasztronómiája annyira izgalmas. A sziget konyhaművészetén a görögöktől kezdve a rómaiak, arabok, franciák, spanyolok és észak-afrikaiak mind-mind nyomot hagytak. Csak példaképpen: a görögökre vezethető vissza az olíva, a méz használata, a rómaiak terjesztették el a tésztaféléket, az araboknak köszönhető a sokféle fűszer vagy az édességekben oly népszerű mandula, pisztácia használata, és a spanyolok közvetítésével az aztékoktól érkezett a csokoládé…

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Szicíliai Esten most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

Kurzusunk elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezék, cukormentesen  kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegességei:

Caponata siciliana – padlizsános ragú

Szicíliai tonhal saláta / csicseri borsó leves
Saját készítésű házi sajttal töltött ravioli

Pesto siciliano

Brontei pisztáciás cannoli – modicai fekete csokoládval

Felszolgált szicíliai tájjellegű bio borok

Grillo

Frappato

Curva Minore – Nero d”avola

 Menünk elkészítse során a világhírű, Michelin csillagos éttermeknek beszállító pianogrillo bio oliva olajokat használjuk, kóstoljuk.

Az EASE Therapy Szicíliai Estje Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is, de szeretnéd élvezni a mennyei mediterrán ízeket!

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Főzz hát velünk!

Megveszem akciósan

 

Klubjaink várnak nagy szeretettel!
Legközelebbi időpontjainkról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n.

Belépő: 19.000 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket

2 fő regisztrációja esetén a kurzus ára 10.990 Ft/fő
További információt kérek