Változtasd boulangerie-vé a konyhád!

Ha Párizsba utazunk első dolgunk egy pékség felkeresése, hogy megkóstoljuk az ínycsiklandozó vajas francia péksüteményeket. A frissen sült péksütemény illata mindig otthonos érzéssel párosul, ahogy a roppanós vajas tészta gőze keveredik a forró fahéjjal, almával.
A tökéletes leveles tészta vajjal készül, sok vajjal, emiatt ez határozza meg az ízét és illatát is. Titka az alaptészta, ami egy kelt tészta, ebbe csomagolunk be a vajat, sok vajat és ezt hajtogatjuk, pihentetjük, hajtogatjuk, pihentetjük. A tésztába bármit tehetünk. Lehet édes és sós is, gyümölcsös, zöldséges, húsos vagy halas. Csak a saját fantáziánk szabhat határt.

színes macaronok

Miért is álljunk neki otthon?

Hosszadalmasnak és unalmasnak tűnhet otthon leveles tésztát hajtogatni, de ez a tészta nem csak ennyi. Sokkal különlegesebb ennél, benne van a várakozás öröme és a kíváncsiság is, mint egy karácsonyi ajándéknál.
Az otthon elkészült vajas tészta nem összehasonlítható a vásárolt tésztával!  A családunk, barátaink mosolya is megfizethetetlen élményt nyújt. Na, ez már elegendő indok arra, hogy rászánjuk az időnk a hajtogatásra 🙂

De mit is készítünk röpke 3 óra alatt?

Ezen a kurzuson megtanulhatod a leveles tészta elkészítését, ebből a tésztából pedig készítünk a croissant-on kívül csokis párnát, vaníliás-mazsolás csigát, fahéjas pálmalevelet és almás táskát.

Croissant

pain au chocolat

pain au raisins

palmier

chaussons aux pommes

Úgy érzed, a Te kedvenceid között is helye van? Jelentkezz a klubba! Töltsd ki kapcsolat formunkat a kívánt dátum megjelölésével, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Klubjaink várnak nagy szeretettel!
Legközelebbi időpontjainkról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n.

Belépő: 16.000 Ft

Megveszem akciósan
Jegyet veszek

Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket

1-et fizetsz, 2 jöhet
Jegyet veszek