Bonjour petit cuisine!

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! A francia gasztronómia egy életérzés, szenvedélyesen főznek és fogyasztják is el ételeiket. Imádják a sok apró fogásokat és sokszínű ételeiket. Minden érzelem tükrözödik ívilágukban. Ebbe kínálunk kurzusunkon betekintést 🙂

EASE Therapy Francia Est

Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen  kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:

  • megtanuljuk az eredeti hagymaleves csínját-bínját
  • megismerkedünk egy autentikus francia alap tészta recepttel, amit utána kedvedre variálhatsz otthon sós és édes ízvilágban is
  • mepróbálunk választ keresni a “vajon a francia nők miért nem híznak el?” kérdésre
  • ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket is elfogyasztjuk

Az EASE Therapy Francia Főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a francia konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.

És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy Francia Est menüje:

Bagett, frissen köpült házi fokhagymás vajjal
Francia hagymaleves, az eredeti Soupe a L’Oignon
Quiche Lorraine
Fordított paradicsomos pite
Créme brulée

Az EASE Therapy Francia Est Rád vár, ha szeretnél változtatni életmódodon, beleértve az étkezéseket is, de szeretnéd élvezni a mennyei francia ízeket!

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Főzz hát velünk!

Jelentkezz most!

 

Klubjaink várnak nagy szeretettel!
Legközelebbi időpontjainkról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n.

Belépő: 16.000 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket

1-et fizetsz, 2 jöhet
További információt kérek