Orosz főzőkurzus, autentikus vodka és hangzatos tosztok kíséretében…

A világszerte híres orosz gasztronómia immáron az EASE Therapy keretein belül a Te konyhádban is mindennapi vendég lehet. Méltán, mert az orosz ételek egészséges alapanyagokra épülnek, egyesítve a szláv, európai és közép-ázsiai kulináris hagyományok legjavát.

Az orosz nemzeti konyha sokféleképpen használja a hatalmas földek, gazdag erdők, bőséges tavak és folyók kínálatát. Az elterjedt alapanyagok között széles körben megtalálhatóak a jótékony hatású és tápláló gyökér zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, halak, gombák és bogyós gyümölcsök.

A nálunk leginkább savanyúságként ismert és elkészített cékla több hagyományos orosz étel fontos alapeleme, melyből kis kreativitással ízletes és egészséges levesek, saláták, köretek és desszertek készülnek. A hal fontos szerephez jut az előételeknél (vagy zakuszkáknál), de készülhet belőle saláta, főétel vagy gazdag egy-tál leves is egyaránt. A gabonafélékből tápláló reggeli, fekete kenyér, kvász vagy pirog készül.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy orosz főzőkurzuson most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

Kurzusunk elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezék, cukormentesen  kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegességei:

 

 

A főzőkurzuson a következő fogásokat sajátítjuk el:

  • Heringes fekete kenyér kóstoló
  • Káposztás Pirozhki
  • Egészséges vaj és majonéz
  • Orosz céklás borscs leves
  • Klasszikus nyers fokhagymás cékla saláta/Orosz húspogácsa
  • Hering saláta cékla bundában
  • Az eredeti Szirok

 

Az este folyamán házi készítésű kvászt fogyaszthatsz, autentikus vodka és hangzatos tosztok kíséretében – az érkezés, barátság, szerelem és szeretetteljes búcsú jegyében.

 

Az EASE Therapy orosz főzőkurzusát ajánljuk mindenkinek, aki szeretne betekintést nyerni az orosz nemzeti konyha alapjaiba, megismerni és elsajátítani egyedi és autentikus családi recepteket kellemesen és hasznosan eltöltve egy különleges csütörtök estét.

Főzz hát velünk!

Megveszem akciósan

Klubjaink várnak nagy szeretettel!
Legközelebbi időpontjainkról érdeklődj emailben a hello@easetherapy.hu-n.

Belépő: 19.000 Ft

További információt kérek

Vedd igénybe elsőklubozó kedvezményünket

2 fő regisztrációja esetén a kurzus ára 10.990 Ft/fő
További információt kérek